Filme

#nume #demi moore #whoopi goldberg #vin diesel #actori celebri #vedete la hollywood # marylin monroe

Vedete de la Hollywood care si-au schimbat numele

Pentru a-si proteja viata personala sau pentru a scapa de numele nu tocmai potrivite pentru Hollywood, o multime de actori si de actrite au optat, de-a lungul timpului, pentru o schimbare de identitate. Care sunt cele mai interesante nume ale vedetelor de la Hollywood, descopera in continuare!

 

1. Lilakoi Moon

Acesta este noul nume al actritei americane Lisa Bonet . Conform propriilor spune, Lisa Bonet ar fi decis sa isi schimbe numele - de altfel, deja modificat, numele sau de familie fiind Boney - in Lilakoi Moon deoarece era hartuita de fani. Chiar si asa, alegerea prenumelui - Lilakoi - este destul de bizara.

 

2. Whoopi Goldberg

Actrita cunoscuta la nivel mondial sub denumirea de Whoopi Goldberg are trecut in certificatul de nastere numele Caryn Johnson. Este posibil ca alegerea acestui pseudonim sa fi avut la baza ideea ca numele real este prea comun pentru Cetatea Filmului. Prin urmare, actrita a optat pentru unul ciudat, dar amuzant, care i-a si adus succesul.

 

3. Vin Diesel

Numele real al actorului american de filme de actiune este Mark Sinclair Vincent. Un nume placut, dar care pare sa nu se fi potrivit cu imaginea de barbat dur pe care actorul incerca sa o construiasca. Astfel, s-a nascut Vin Diesel, o combinatie intre numele sau real si o porecla pe care i-au dat-o amicii sai.

 

4. Demi Moore

Sotia lui Ashton Kutcher s-a nascut cu un nume destul de banal pentru Hollywood: Demetria Gene Guynes. Actrita din filme ca "Ghost", "Striptease" sau "Indecent Proposal" si-a schimbat numele in urma primului mariaj, iar prenumele a fost scurtat pentru a deveni unul mai usor de pronuntat si de retinut.

 

5. Marylin Monroe

Una dintre cele mai faimoase schimbari de nume de la Hollywood este cea a sex simbolului Marylin Monroe. Inainte sa devina faimoasa, actrita americana purta un nume care nu i-ar fi asigurat statutul de superstar nemuritor: Norma Jean Mortensen Baker.

 

6. Helen Mirren

O actrita britanica apreciata si respectata, Helen Mirren s-a nascut cu un alt nume decat acela care a facut-o celebra. Fiica unui taximetrist rus, Helen Mirren are trecut in certificatul de nastere numele Ilynea lydia Mironoff.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea