Filme

#vecini #filme #top filme #vecini enervanti

Vecini enervanti pe marile ecrane

Vecinii sunt prezente inevitabile in viata celor mai multi dintre noi. Uneori, acestia ne pot deveni buni prieteni, iar alteori se metamorfozeaza peste noapte in cei mai temuti dusmani. Hollywood-ul a exploatat la maximum aceste personaje, cateva dintre filmele cu vecini de cosmar transformandu-se in clasice ale genului.

Esti curios care sunt cei mai enervanti vecini de pe marile ecrane? Iti propunem o trecere in revista a catorva dintre cele mai spumoase astfel de personaje in cele ce urmeaza.


Carter Hayes in "Pacific Heights" (1990)

In anul 1990, Michael Keaton a intrat in pielea lui Carter Hayes, un individ aparent simpatic, care se muta cu chirie intr-un superb imobil din San Francisco. Lucrurile se schimba dupa ce se inchide in casa si refuza sa plateasca chiria datorata. Apoi aduce in imobil mii de gandaci. In acest fel, el incearca sa-i forteze pe proprietari sa declare clasa nelocuibila si sa scape de ea, vanzand-o la un pret foarte mic..


Doamna Connelly in "Duplex" (2003)

Ben Stiller si Drew Barrymore joaca in "Duplex" rolul unui cuplu care se muta in casa de vis. La etaj locuieste doamna Connelly, o batranica de 80 de ani, care in prima faza nu le creeaza probleme. Ulterior, aceasta devine mai zgomotoasa decat o trupa rock, le cere numeroase favoruri si le incalca de nenumarate ori dreptul la intimitate. In rolul vecinei enervante o intalnim pe Eileen Essell.


George Wilson in "Dennis the Menace" (1993)

In ultima parte a carierei sale, Walter Matthau a avut parte de roluri de batran morocanos, care i s-au potrivit de minune. In 1993, a aparut in adaptarea cinematografica a cartii "Dennis The Menace", in care intra in pielea lui George Wilson, un vecin enervant pe care Dennis, pustiul din apropiere, incearca sa-l sicaneze ori de cate ori are ocazia.


Marley in "Home Alone" (1990)

In primul "Home Alone", Kevin McCallister (Macaulay Culkin) ramanea singur acasa in preajma Craciunului, fiind nevoit sa ia masuri severe impotriva celor doi infractori care voiau sa-i jefuiasca locuinta. In film apare si enigmaticul Marley, un vecin incruntat despre care se zvonea ca si-ar fi masacrat intreaga familie. Kevin va descoperi insa spre finalul filmului ca adevarul este cu totul altul.



Sursa foto: cineplex.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea