Filme

#drama #thriller #dennis #point #punct #vantage #vedere

Vantage Point - primele ecouri

a presedintelui Statelor Unite. Constructia povestii este realizata pe prezentarea a cinci puncte de vedere aupra faptului diferite.

Thomas Barnes ( al cuvantului, de actori “grei” ca: : Un film de cel mult 23 de minute lungit, cu ajutorul unui “dispozitiv” narativ, la o durata crunta de o ora si jumatate (Justin Chang)

ReelViews: (Tom Long)

Wall Street Journal: Care este crima adevarata? De ce trebuie sa terorizeze audienta cu aceleasi scene povestite din mai multe puncte de vedere? Nimic nu asterne isteria mai rapid decat aceeasi melodie groaznica auzita de opt ori (Joe Morgenstern)

New York Observer: Am simtit deja-vu-ul cand am vazut atatea masini izbite si distruse pe strazile inguste ale Spaniei. Acest lucru imi aminteste de alergarea taurilor si de zilele frumoase din Pamplona ( Rex Reed)

Daca vrei sa afli inaintea ce se intampla in lumea filmului si la ce sa te astepti de la noile aparitii, aboneaza-te la Newsletterul de Cronici Cinema.acasa.ro

Trailer Vantage Point

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea