Filme

#filme noi #marilyn monroe #filme # film marilyn monroe

Va fi realizat un lungmetraj despre moartea actritei Marilyn Monroe

Cei de la Winkler Films au achizitionat drepturile de productie pentru adaptarea romanului "The Empty Glass", in care este prezentata moartea actritei Marilyn Monroe.

Romanul respectiv a fost scris de J.I Baker, un jurnalist american cunoscut. In centrul actiunii se afla un tanar medic legist, care face tot posibilul sa afle adevarul despre cauzele si modul in care a incetat din viata celebra actrita americana.

"'The Empty Glass' are suspans, actiune si o intriga dramatica, ce il vor face extrem de atractiv marilor regizori, dar si un dialog bogat, ce va atrage actori renumiti", a declarat David Winkler, unul dintre producatorii noului lungmetraj.

Marilyn Monroe a fost cunoscuta drept un sex-simbol al cinematografiei americane. A cunoscut succesul prin intermediul unor productii cum ar fi "All About Eve", "Let's Make It Legal", "As Young As You Feel", "Monkey Business and Don't Bother to Knock", "Niagara", "Gentlemen Prefer Blondes", "How to Marry a Millionaire", "Bus Stop", "The Prince and the Showgirl" si "Some Like It Hot", cu care a castigat Globul de Aur in 1959.

Foto:fanpop.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea