Filme

#universitatea monstrilor #animatie disney pixar #premiera universitatea monstrilor

Universitatea Monstrilor, de maine in cinematografele din intreaga tara

„Universitatea Monstrilor”/”Monsters University”, noua animatie Disney Pixar, ruleaza de maine pe marile ecrane din Romania in format 3D si 2D, atat in versiunea dublata cat si in cea subtitrata. Filmul cucereste prin umorul ingenuu, dar autentic si personajele extrem de haioase, oferind astfel o doza sanatoasa de buna dispozitie, recomandata spectatorilor de toate varstele.

Universitatea Monstrilor ii readuce in fata publicului pe cei doi monstri nazdravani, Mike si Sully, cunoscuti de public din animatia mult aclamata si premiata “Compania Monstrilor”/”Monsters Inc”, care trebuie sa se alieze, in ciuda unor resentimente, pentru a castiga Campionatul de tipat. Exclusi din Programul de tipat tocmai din pricina rivalitatii dintre ei, acestia se vad nevoiti sa se inscrie la concursul celor mai infricosatori monstrii din Universitate pentru a fi primiti din nou in program. Obligati de circumstante, cei doi isi formeaza repede o echipa care sa concureze impotriva celor mai populare fratii din campus, trecand printr-o multime de peripetii, timp in care prieteniile dintre simpaticii monstruleti se consolideaza puternic.

Fermecator prin amestecul ideal dintre momentele hazlii si cele emotionante, filmul are in prim-plan constructia personajului Mike Wazowski, dupa cum explica si regizorul filmului, Dan Scanlon: “Am vrut de la bun inceput ca “Universitatea Monstrilor” sa fie povestea lui Mike si am ramas concentrati pe povestea lui pentru ca este foarte emotionanta si personala”.

Varianta dublata in limba romana include voci cunoscute din lumea teatrului, precum: Pavel Bartos (Randy), Ruxandra Sireteanu (Decan Hardscrabble), Ciprian Cojonel (Squishy/Chifli), Alexandru Georgescu (Don) sau Viorel Ionescu (Terri).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea