Filme

#stephen king #the dark tower #film #universal pictures

Universal Pictures face un film dupa "The Dark Tower" al lui Stephen King

Universal Pictures si NBC Universal Television isi vor uni fortele pentru a aduce pe ecrane trilogia The Dark Tower , bazata pe romanele, nuvelele si benzile desenate ale lui Stephen King , scrie aceshowbiz.com.

In afara celor trei filme care vor ajunge in cinema, cei de la Universal planuiesc si un serial TV. Scenariul primului film din trilogie va fi adaptat de Akiva Goldsman, in timp ce Ron Howard se va ocupa de regie. Cei doi vor fi si producatorii proiectului.

Primul sezon al serialului va fi lansat in pauza dintre primul si al doilea film din trilogie, iar dupa cel de-al 2-lea film, serialul va prezenta aventurile pistolarului in tinerete pentru a se crea o legatura intre filmul cu numarul 3 si posibilele continuari.

The Dark Tower este un horror SF care urmareste personajul lui Roland Deshain, un pistolar ce calatoreste intr-o lume aparent parasita dintr-un viitor post-apocaliptic. In drumul sau spre turnul intunecat, acesta gaseste mai multe  portaluri care ii permit sa intre in contact cu lumea noastra de azi.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea