Filme

#_lacrimi-de-iubire-2006

Un film lacrimos – Lacrimi de iubire

Picatura care umple paharul dupa 200 de episoade de telenovela autohtona – Lacrimi de iubire – filmul, primul spin-off romanesc.

In cazul de fata primul spin-off romanesc, este cu alte cuvinte un episod de telenovela de mari dimensiuni. Cam cat de mari? De 93 min.

Asa ca, daca ai urmarit telenovela trebuie musai sa mergi la - filmul - Lacrimi de iubire, ca sa vezi cine ramane cu cine, cine invie, cine moare, ce rasturnari de situatii, ce seici si ce magnati , ce afaceri si ce razbunari sangeroase se pun la cale.

Cuplul de aur al telenovelelor romanesti, Dan Bordeianu si Adela Popescu, deja mediatizat la maximum este din nou in lumina reflectoarelor pentru continuarea povestii.

O poveste cu lacrimi si suspine, regrete si juraminte, ("Am nevoie sa ma ierti … intre noi au fost prea multe … lacrimi de iubire") evadari pe motor si sarutari patimase in ploaie, amor la gura semineului – toate pe un fundal sonor siropos:" Visele noastre se-mplinesc … la la la … "

Si daca nu ti se innoada lacrimile in barbie vazand cum biruie o dragoste greu incercata inseamna ca nu esti pensionara sau casnica si mai inseamna ceva … ca locul tau nu e in sala de cinematograf la filmul Lacrimi de iubire.

Chiar asa ... oare cand e ziua de pensie si cam cat costa biletul?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea