Filme

#filme noi #filme #mandinga #film mandinga #mandinga-primii 10

Un film despre trupa Mandinga va fi lansat in 28 iunie

Joi, 28 iunie, la Hollywood Multiplex din Bucuresti, va fi prezentat in premiera un film depre trupa Mandinga, care a reprezentat Romania la Eurovision in editia din acest an.

Pelicula, intitulata "Mandinga- Primii 10" reprezinta primul film despre nasterea si evolutia unei formatii romanesti. Productia a fost realizata de Alexandru Burcea, unul din membrii fondatori ai formatiei, in timp ce scenariul a fost semnat de Alexandra Stratulat.

"Mandinga- Primii 10" este un montaj de imagini de ecran si momente live, in care vor putea fi auzite piesele reprezentative ale trupei.

"Va fi o surpriza si pentru cei mai inraiti fani, pentru ca am pus in acest film imagini din arhivele fiecaruia dintre noi, dar si povesti pe care pana acum nu am reusit sa le spunem", a declarat Alex Burcea.

In viitor, filmul va putea fi urmarit in cadrul spectacolelor speciale ale formatiei, din care nu vor lipsi muzica live si povestile din film.

Formatia Mandinga a fost infiintata in anul 2002 si a lansat cinci albume- "De Corazon" (2003), "Soarele Meu" (2005), "Gozalo!"(2006), "Donde" (2008) si "Club de Mandinga"(2012).

Foto: en.trend.az
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea