Filme

#twilight #filmul twilight #final twilight #scenariu film twilight

Ultimul film din seria "Twilight" va avea un final diferit de cel al cartii

"The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2", ultimul film din populara serie cu vampiri "Twilight", va avea un final diferit de cel al romanului pe baza caruia a fost realizat.

"The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2", adaptarea cinematografica a ultimele carti din seria "Twilight" scris de Stephanie Meyer, urmeaza sa apara pe marile ecrane din Romania pe data de 16 noiembrie.

Entertainment Weekly scrie ca Melissa Rosenberg, scenarista filmului, a optat pentru un alt final, pe care l-a realizat in colaborare chiar cu Stephenie Meyer.

Robert Pattinson, interpretul vampirului Edward Cullen, a declarat pentru aceeasi publicatie ca este incantat de felul in care se va incheia povestea din "Twilight". "Cand am citit scenariul, am sarit brusc in sus. A trebuit sa recitesc ultimele pagini. Noul deznodamant face dreptate celui din carte", a declarat Pattinson, fara sa mai ofere alte detalii.

"Scenariul a fost scris in mod sigur de cineva care are mult respect pentru aceasta serie de romane", a declarat la randul sau Kristen Stewart,cea care o intepreteaza in film pe Bella, iubita lui Cullen.

Sursa foto: screenrant.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea