Filme

#true blood #serial #sitcom de succes #serialul verii

True Blood - cel mai vizionat si de succes serial al verii

De ce ai urmari " True Blood "? Printre altele, pentru ca este o productie reusita, cu actori buni si intamplari ce te tin cu sufletul la gura. Si pentru ca este unul dintre cele mai de succes seriale ale momentului.
 

Serialul verii

 

"True Blood" poate fi alegerea perfecta pe timp de vara, cand iti doresti sa te relaxezi dupa o zi de lucru. Realizat dupa romanele scriitoarei Charlaine Harris, "The Southern Vampire Mysteries", serialul american se afla in prezent la cea de-a patra serie si este difuzat de reteaua HBO.
 

Povestea

 

Actiunea serialului se desfasoara, in cea mai mare parte, in orasul imaginar Bon Temps din Louisiana si introduce problematica existentei vampirilor pe Pamant, in calitate de comunitate minoritara, care lupta pentru drepturile sale. Eroina serialului este Sookie Stackhouse, o barmanita cu puteri telepatice, care se indragosteste de vampirul Bill Comptom.
 

Influenta

 

"True Blood" se inscrie in trendul productiilor centrate in jurul povestilor cu vampiri, din care mai fac parte si filmele din saga "Amurg" sau "Vampire Diaries". Povestile de acest tip au declansat o adevarata isterie la nivel mondial, tradusa si prin succesul de care are parte "True Blood" in lumea intreaga.

Printre altele, serialul a facut subiectul unei parodii, intitulate "True Mud ".
 

Reactii critice

 

Initial, criticii nu au fost impresionati de serialul marca HBO, unul dintre acestia sustinand ca "True Blood" nu este nimic altceva decat o productie plictisitoare. Cu toate acestea, evolutia serialului a fost una buna, iar criticile s-au mai imblanzit, ulterior. De altfel, criticii nu au putut sa nu remarce faptul ca, in serial, se pledeaza pentru drepturile vampirilor - un fenomen corelat, in viata reala, cu lupta pentru drepturile homosexualilor.
 

Viitorul serialului

 

In luna iulie, Alan Ball a semnat un nou contract cu HBO, pentru realizarea sezonului cu numarul 5 din "True Blood". Deocamdata nu se stie daca serialul va mai avea si alte sezoane, intrucat Alan Ball nu si-a dat acceptul decat pentru sezonul care va aparea in vara 2012 .
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea