Filme

#film #steven spielberg #trailer #war house #trailer oficial

Trailer oficial “War House”, noul film al lui Steven Spielberg (VIDEO)

Primul trailer oficial al celui mai nou proiect al lui Steven Spielberg, adaptarea cinematografica a romanului “War Horse”, a aparut pe Internet, scrie totalfilm.com.

Bazat pe cartea lui Michael Morphurgo, “War Horse” infatiseaza povestea lui Albert (Jeremy Irvine), fiul unui fermier, care se imprieteneste cu un cal, Joey, acesta din urma fiind trimis pe front, in Primul Razboi Mondial . Desi este prea tanar pentru a putea fi inrolat in armata, Joey calatoreste pana in Franta pentru a-si salva prietenul.

Si de data aceasta Steven Spielberg a apelat la compozitorul John Williams, cel care a furnizat soundtrack-uri de exceptie unor productii ca “Jaws” (1975), “ Close Encounters of the Third Kind “(1977), “Superman” (1978), “ Indiana Jones and the Temple of Doom ” (1984), “ Home Alone “(1990), “Schindler's List” (1993).

“War Horse” urmeaza sa aiba premiera in SUA pe data de 13 ianuarie 2012. Presa din SUA scrie ca filmul lui Spielberg este deja favorit la cateva premii importante, Oscarul fiind unul dintre ele, in conditiile in care intotdeauna membrii Academiei au avut o slabiciune pentru razboi .

Trailer “War Horse”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea