Filme

#modern family #umor #seriale #seriale de comedie #momente jenante #Da Ali G Show #The Comeback

Top seriale de comedie care mizeaza pe umorul momentelor jenante

Serialele de comedie mizeaza pe diferite tipuri de umor: de situatie, de personaj, de limbaj. In cultura americana exista si o categorie bine definita de seriale care starnesc zambete amare, dar si hohote de ras prin personaje si situatii stanjenitoare cu care, in viata reala, audienta ar prefera sa nu se confrunte. Iata cateva dintre aceste seriale de comedie reusite, care au tinut publicul lipit de micile ecrane de-a lungul anilor!


1. Da Ali G Show

Actorul britanic Sacha Baron Cohen este renumit pentru rolurile si personajele neconventionale pe care si le asuma, cu scopul de a-i determina pe cei cu care interactioneaza sa isi dezvaluie prejudecatile, adesea bine pitite.

Pe langa intruchiparea lui Borat sau a lui Bruno, Sacha Baron Cohen a intrat si in pielea lui Ali G, un rapper cu discurs nonconformist, care starnea zambete chinuite invitatilor sai, facand afirmatii si punand intrebari extrem de incomode, in cadrul emisiunii Da Ali G Show.


2. The Comeback

"The Comeback" este un serial de comedie care a starnit mai degraba zambete amare decat hohote de ras, dar care se afla in topul preferintelor celor care iubesc acest umorul brutal.

Filmat in stilul docomentarelor, serialul o aduce in prim-plan pe Valerie Cherish (Lisa Kudrow), o actrita trecuta de prima tinerete care isi doreste cu o disperare ce depaseste de fiecare data granita penibilului sa revina la succesul de altadata.

Serialul este dur (drept dovada, nu a rezistat mai mult de un sezon), insa umorul inteligent si interpretarea actoriceasca a Lisei Kudrow l-au transformat intr-o reusita a genului sau.


3. Modern Family

Unul dintre cele mai de succes seriale de comedie ale ultimilor ani este "Modern Family" - in pofida faptului ca, initial, formatul sau a fost respins de retelele de televiziune americane, intocmai din cauza umorului amar pe care il promoveaza.

Totusi, "Modern Family" este mult mai mult decat un serial cu situatii, personaje si taceri stanjenitoare, cateva dintre calitatile sale, care i-au adus succesul, fiind replicile istete si jocul actoricesc al lui Ed O'Neill ("Familia Bundy")



Sursa foto: huffingtonpost.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea