Filme

#filme #politicieni #top actori #top filme #actori politicieni

Top politicieni care au aparut in filme

Au existat intotdeauna multe asemanari intre lumea stralucitoare a Hollywood-ului si viata politica, oriunde ar exista ea in lume: petreceri absurd de scumpe, opulenta materiala, ipocrizie, scandaluri, droguri si prostitutie. Prin urmare, o serie de filme de top au inclus in distributie politicieni importanti, care si-au testat talentele actoricesti intr-un mediu care chiar justifica acest comportament.

1. Ronald Reagan - Bedtime for Bonzo

Doar intr-o democratie sanatoasa, cu o memorie scurta, ar putea un actor care lucreaza cu un cimpanzeu sa devina apoi unul dintre cei mai importanti policieni ai tarii sale. Ronald Reagan, cel de-al patruzecilea presedinte SUA , a fost protagonistul filmului de colectie "Bedtime for Bonzo".

2. Al Gore - An Inconvenient Truth

Omul despre care unii spun ca ar trebui sa fie presedintele Statelor Unite, Al Gore, a aparut in documentarul despre consecintele incalzirii globale, intitulat "An Inconvenient Truth". Talentul sau oratoric s-a dovedit a fi atat de bun, incat i-a adus policianului un premiu Oscar.

3. Patrick Leahy - The Dark Knight

Senatorul democrat Patrick Leahy a jucat rolul personajului Joker din productia "The Dark Knight". Politicianul a dovedit o adevarata pasiune pentru aceasta poveste, imprumutandu-si vocea pentru seriile animate cu omul-liliac.

4. Arnold Schwarzenegger – Terminator 3: Rise of the Machines

In 2003, Arnold Schwarzenegger l-a inlocuit pe Guvernatorul Californiei Gray Davis. Terminator 3 este singurul film rulat in cinema, de cand faimosul actor s-a lansat in politica.

5. John McCain - Wedding Crashers

Senatorul american din statul Arizona, John McCain, si-a ocupat timpul in mod constructiv inainte sa "salveze singur economia Statelor Unite": a jucat in comedia Wedding Crashers, alaturi de politicianul James Carville.

6. Fred Thompson - No Way Out

Fostul senator al statului Tennessee, Fred Thompson, a participat la cursa pentru presedintia Statelor Unite ale Americii in anul 2008. Pe langa acest lucru solicitant, Thompson a jucat intr-o serie intreaga de productii hollywoodiene, precum "No Way Out", "Hunt For Red October", "Curly Sue si " Die Hard 2 ".

7. Jesse Ventura – Abarax: Guardian Of The Universe

Jesse Ventura, guvernatorul statului Minnesota, a jucat rolul principal in productia SF a anilor '80, "Abarax: Guardian of the Universe". Politicianul a mai aparut in "Predator" si in "The Running Man".


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea