Filme

# filme vechi #filme familie #productii cinematografice #filme acasa

Top filme vechi si grozave de vazut in familie

Weekendul prelungit care bate la usa este o ocazie perfecta de a petrece timp de calitate cu cei dragi. O seara de vizionat filme de familie poate fi un deliciu pentru cei mari si cei mici deopotriva. Pregateste gustarile voastre preferate si delectati-va cu cele mai grozave productii cinematografice de vazut in "formatie completa".

Iata cateva filme vechi si grozave de vazut in familie, pentru clipele libere de relaxare in confortul propriului camin:

1. The Goonies (1985)

Regie: Richard Donner
Scenarist: Steven Spielberg
Distributie: Sean Astin, Josh Brolin, Jeff Cohen

O gasca de copii pleaca intr-o aventura incredibila, in cautarea unei comori, folosind o harta straveche si ajungand deseori foarte aproape de moarte. Intrucat filmul poate fi infricosator pe alocuri, este recomandat copiilor de peste 10 ani.


2. Polyanna (1960)

Regizor: David Swift
Scenarist: Eleanor H. Porter
Distributie: Hayley Mills, Jane Wyman, Richard Egan

Actrita Hayley Mills, in rolul curajoasei Polyanna, este unul dintre cele mai indragite personaje de film pentru copii de la Hollywood. Micuta orfana ajunge sa locuiasca a matusa sa bogata, Polly, devenind cea mai indragita locuitoare a oraselului, prin optimismul si bunatatea ei. Povestea este una induiosatoare, capabila sa ajunga la sufletul cinefililor de toate varstele.


3. The Land Before Time (1988)

Regizor: Don Bluth
Scenarist: Stu Krieger
Distributie: Judith Barsi, Pat Hingle, Gabriel Damon

Animatia "The Land Before Time" castiga simpatia audientei de toate varstele, datorita povestii captivante, coloanei sonore incantatoare si personajelor foarte amuzante. Atentie, te poti emotiona profund urmarind filmul, asadar pregateste-te sa te prefaci ca ti-a intrat ceva in ochi, daca nu vrei sa-ti arati latura sensibila!


4. Newsies (1992)

Regizor: Kenny Ortega
Scenarist: Bob Tzudiker, Noni White
Distributie: Christian Bale, Bill Pullman, Ann-Margret

"Newsies" este un musical fascinant despre o trupa de tineri jurnalisti, foarte talentati dansatori si cantareti. Daca cei mici iubesc muzica, cu siguranta nu se vor putea dezlipi de ecranul televizorului!


5. The Ghost and Mr Chicken (1966)

Regizor: Alan Rafkin
Scenarist: James Fritzell
Distributie: Don Knotts, Joan Staley, Liam Redmond

Chiar daca are cuvantul "fantoma" in titlu, aceasta comedie captivanta il are ca personaj central pe jurnalistul Don Knotts, care trebuie sa realizeze un reportaj despre o casa bantuita, dupa ce petrece o noapte acolo.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea