Filme

#greseli filme #film #cinema

Top erori strecurate in filmele americane de succes

Oricat de multi bani ar investi studiourile de film in productiile proprii, nu de putine ori zicala "a gresi este omeneste" li se aplica si lor. Astfel s-ar putea explica prezenta unor erori intr-o multime de filme americane clasice, de la "Reservoir Dogs" la "Pirates of the Caribbean".

1. Mainile incatusate din "Reservoir Dogs"

Un film de referinta din portofoliul cineastului Quentin Tarantino, "Reservoir Dogs" ("Profesionistii crimei") nu este o creatie perfecta. Una dintre scenele sale memorabile contine o eroare destul de greu de detectat la prima vedere. Este vorba despre scena in care politistul Marvin Nash este torturat pe fundalul sonor al melodiei "Stuck In The Middle With You" a celor de la Stealer's Wheel. La o privire mai atenta, se poate observa cum mainile politistului sunt incatusate in fata intr-o prima faza, dupa care, brusc, devin incatusate la spate.

2. Cicatricea lui Frodo din "The Lord of the Rings: The Return of the King"

Nici saga "Lord of the Rings" n-a ramas nemarcata de erori. De aceasta data, este vorba despre cicatricea de pe obrazul lui Frodo, in ultima parte a seriei. Nu am putea spune cu exactitate pe care dintre obraji, insa, intrucat, de-a lungul peliculei, cicatricea isi muta pozitia de pe un obraz pe altul! De parca nu era suficient, nici dimensiunea sa nu este constanta...

3. Membrul echipei de filmare din "Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl"

Primul si probabil cel mai bun film din seria "Piratii din Caraibe" are parte si el de cateva erori care nu au fost remarcate de ochiul vigilent al tehnicienilor de la montaj. Intr-una dintre scene, unul dintre membrii echipei de filmare poate fi observat cat se poate de clar pe corabie. Identificarea sa este cu atat mai facila, cu cat respectivul poarta o vestimentatie moderna (si o palarie de cowboy) spre deosebire de echipajul corabiei lui Jack Sparrow.

4. Baiatul care isi astupa urechile din "North by Northwest"

O eroare mai dificil de remarcat este cea din filmul semnat de Alfred Hitchcock, cu Cary Grant si Eva Marie Saint in rolurile principale. Intr-una dintre scene, unul dintre figuranti isi astupa urechile inainte sa auda impuscatura trecuta in scenariu, semn ca era la curent cu desfasurarea actiunii (dar si ca a reactionat inainte de vreme).

Sursa foto: wodumedia.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea