Filme

#meg ryan #actori #michael keaton #actori faimosi #geena davis

Top actori candva faimosi despre care azi nu mai stim nimic

Candva, se bucurau de o cariera infloritoare in Cetatea filmului american. In prezent, insa, se afla intr-un con de umbra si putini sunt aceia care mai mentioneaza numele lor. Tu iti mai amintesti actorii de la Hollywood care erau odinioara pe val? Iata-i pe cativa dintre ei!


Geena Davis


Inainte de anii 2000, Geena Davis era un nume mare la Hollywood. Castigatoare a unui premiu Oscar pentru rolul din "The Accidental Tourist", Geena Davis a avut o cariera cu adevarat infloritoare in anii '80. Frumoasa actrita a jucat in filme precum "Tootsie", "The Fly" sau "Beetlejuice". In 1991, a primit o nominalizare la premiile Academiei Americane de Film pentru rolul din capodopera "Thelma si Louise" - rolul carierei sale.

Declinul carierei actoricesti a inceput in 1995, odata cu rolul din "Cutthroat Island", unul dintre cele mai mari esecuri cinematografice din toate timpurile. Din fericire, in 2006, Geena Davis a demonstrat ca inca mai poate sa joace asa cum o face pe vremuri, primind o nominalizare la Globurile de Aur pentru rolul din "Commander in Chief".


Michael Keaton


Colegul Geenei Davis din filmul-cult "Beetlejuice", Michael Keaton s-a bucurat de succes pana la sfarsitul anilor '90. Actorul a avut o cariera solida, jucand in pelicule de succes ca "Batman" si "Batman Returns" sau "Jackie Brown".

In anii 2000, cariera lui Michael Keaton a luat-o pe o panta descendenta, singurele prezente notabile fiind in filmul horror "White Noise" (2005) si in "Cars".


Meg Ryan


Actrita preferata a americanilor in anii '90, Meg Ryan si-a cladit cariera datorita rolurilor sale dintr-o pleiada de comedii romantice. Pentru a numi doar cateva dintre cele mai faimoase comedii de acest tip in care a jucat frumoasa actrita, Meg Ryan a putut fi admirata in "Sleepless in Seattle", "You've Got Mail" sau celebrul "When Harry Met Sally".

Din 2008, insa, de cand a aparut intr-o pelicula desfiintata de critica ("Women"), despre Meg Ryan nu se mai stie mare lucru. Actrita pare sa se fi orientat, de atunci, catre roluri in filme independente, lipsite de promovare ori succes.



Sursa foto : thisblogrules.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea