Filme

#filme #top filme #filme tari #rol prostituata

Top 5 prostituate din filme

Nicole Kidman, Jamie Lee Curtis sau Louise Brooks sunt cateva dintre actritele care au interpretat cu succes rolul unor prostituate in filme de succes. Acestea au reusit sa intre foarte bine in rolul personajelor si sa primeasca aplauze chiar si din partea criticilor. Iata cateva dintre actritele care au interpretat, in filme, roluluri de prostituate.

1. "Lulu" in Pandora’s Box (1929)

Filmul nemtesc mut o aduce in prim-plan pe Lulu, amanta ziaristului Dr. Ludwig Schön (Fritz Kortner). Cei doi isi ascund relatia, insa la un moment dat ea decide sa iasa din aceasta situiatie. Pentru a-si recupera libertatea, Lulu trebuie sa plateasca un pret destul de mare.

2. "Satine" in Moulin Rouge (2001)

Frumoasa Nicole Kidman interpreteaza rolul lui Satine, o dansatoare de cabaret care incearca sa ii mentina multumiti si fericiti pe cei mai importanti clienti ai localului. Acest lucru trebuie sa ia sfarsit in momentul in care ea se indragosteste, dar mai ales in momentul in care afla ca este bolnava si mai are doar foarte putin de trait.

3. "Severine" in Belle de Jour (1967)

Deoarece casatoria i se pare plictisitoare, Severin decide sa isi petreaca timpul in calitate de prostituata. Extrem de frumoasa, Severine este frigida si nu reuseste sa simta placere sexuala decat atunci cand este singura si are propriile fantezii.

4. "Ophelia" in Trading Places (1983)

Jamie Lee Curtis isi arata formele perfecte in rolul unei prostituate care isi face veacul pe strazi. Regizorul fillmului incearca sa mentina amuzamentul productiei cu ajutorul actorilor Dan Aykroyd si Eddie Murphy.

5. "Simone" in Mona Lisa (1986)

Cathy Tyson interpreteaza rolul unei prostituate unice, care lucreaza in colaborare cu soferul sau (Bob Hoskins) si care isi selecteaza cu atentie clientii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea