Filme

#top filme #filme cu demoni #top filme demoni

Top 5 filme cu demoni

Ai chef de un film horror, cu demoni, care sa iti mareasca pulsul in numai cateva secunde? Iata o lista a celor mai bune filme cu demoni realizate de-a lungul timpului. Printre acestea se numara The Shining, The Exorcist sau Session 9.


1. The Shining (1980)


The Shining prezinta povestea unei familii care se muta intr-un hotel parasit. Tatal este cel care isi asuma responsabilitatea sa aiba grija de cladire, fara sa stie ce pericol il asteapta. Acesta incepe sa fie posedat, din ce in ce mai mult, de un demon care il indeamna sa isi ucida, pe rand, toti copii.


2. The Exorcist (1973)


Exorcistul este o productie care a terifiat, de-a lungul timpul, milioane intregi de telespectatori. Filmul prezinta o fetita de 12 ani care este posedata de demoni. Dupa o perioada lunga in care fetita se chinuie, leviteaza si nu are niciun control asupra corpului ei, este salvata de un barbat care reuseste sa o scape de demoni. De fapt, acesta este singurul care este suficient de puternic incat sa reuseasca, fara sa aiba de suferit.


3. Session 9 (2001)


Acest thriller psihologic a fost realizat cu un buget foarte mic, insa chiar si asa a avut un succes destul de mare. O schipa de muncitori lucreaza la reconditionarea unui azil abandonat. Acestia se confrunta cu tot felul de situatii misterioase care ii determina sa intre in conflicte si sa creada ca in azilul exista un demon care se joaca cu mintea lor.


4. Demons (1985)


Un grup de persoane ramane blocat intr-un cinematograf mare din Berlin. Aici, cativa demoni incep sa ii posede pe oameni si sa preia astfel controlul orasului cu ajutorul noilor corpuri in care se afla.

 

5. REC (2007) / REC 2 (2009)


Filmul aduce in prim-plan efectul unei infectii, o boala care ii transforma pe oameni in zombi. Desi productia este spaniola, ea a avut foarte mult succes si pe plan mondial.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea