Filme

#iron man 3 #filmari iron man 3 #filme #lansare #the avengers #the dark knight rises #incasari filme #incasari lansare #The Hunger Games: Catching Fire

Top 5 filme cu cele mai mari incasari in weekendurile de lansare

Continuarea peliculei de succes "Jocurile foamei", care a avut lansarea in weekendul ce tocmai s-a incheiat, a intrecut chiar si cele mai optimiste asteptari. Cu incasari de peste 160 milioane dolari doar in SUA, "The Hunger Games: Catching Fire" a devenit cel mai tare debut din luna noiembrie inregistrat vreodata. Curios care sunt filmele care au avut incasari neverosimil de mari in SUA in weekendurile de lansare? Iata care sunt cinci dintre cele mai tari!


1. The Avengers

Filmul cu supereroi Marvel, "The Avengers" ("Razbunatorii") a fost lansat la inceputul lunii mai 2012 si a devenit rapid pelicula cu cel mai solid debut in SUA din toate timpurile, acumuland incasari de peste 200 milioane dolari doar in weekendul de lansare!

Pelicula care i-a adus laolalta pe Iron Man, Captain America, Thor, Hulk, Black Widow si Hawkeye a generat, in cele din urma, incasari de peste 1,5 miliarde dolari la nivel mondial, fiind surclasata doar de "Avatar" (2,7 miliarde dolari) si "Titanic" (2,1 miliarde dolari).


2. Iron Man 3

Marvel a dat lovitura cand a hotarat sa readuca pe marile ecrane indragitele personaje de benzi desenate, dintre care cel mai de succes s-a dovedit, pana in prezent, Omul de Fier.

Nu este de mirare, asadar, ca partea a treia a seriei "Iron Man" a reusit sa stranga in SUA, in weekendul de lansare, mai bine de 174 milioane dolari. La final, cand s-a tras linie, filmul reusise sa adune peste 1,2 miliarde dolari in intreaga lume.


3. Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 2

Filmul care a marcat sfarsitul faimoasei serii "Harry Potter" a avut un weekend de debut pe masura iubirii pe care o purtau fanii americani vrajitorilor Harry Potter, Hermione Granger si Ron Weasley, cu incasari de aproape 170 milioane dolari.

Era de asteptat, in urma acestui debut solid, ca pelicula sa genereze incasari totale la nivel mondial de peste 1,3 miliarde dolari.


4. The Hunger Games: Catching Fire

Cu incasari de peste 161 milioane dolari doar in weekendul de lansare, nu este deloc exclus ca "The Hunger Games: Catching Fire" sa atinga sau chiar sa depaseasca incasarile primului film al seriei, care s-au ridicat la aproape 700 milioane dolari la nivel mondial.


5. The Dark Knight Rises

"The Dark Knight Rises" a fost ultimul film Batman care a purtat semnatura lui Christopher Nolan, care a dat lovitura atat cu "Batman Begins", cat si cu "The Dark Knight". Debutul peliculei a fost pe masura geniului regizorului sau, generand in SUA incasari de peste 160 milioane dolari.



Sursa foto: cinekatz.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea