Filme

#kung fu panda 2 #Transformers: Dark of the Moon #piratii din caraibe: pe ape si mai tulburi #harry potter si talismanele mortii #marea mahmureala 2

Top 5 filme cu cele mai mari incasari in vara 2011

Ce au in comun 'Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2', 'Transformers: Dark of the Moon' si ' Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides '? Toate trei sunt blockbusterele verii 2011. Descopera care sunt filmele care au avut cele mai mari incasari in aceasta vara!

1. Harry Potter si Talismanele Mortii Partea 2
Ultimul film din seria 'Harry Potter', lansat in vara 2011, este si cel cu cele mai mari incasari - 1,2 miliarde de dolari. Astfel, franciza totalizeaza incasari de circa 7,6 miliarde de dolari la nivel global, devenind cea mai profitabila din toate timpurile. Magia filmelor cu vrajitorul Harry Potter va prinde cu siguranta si la generatiile viitoare, incasarile continuand sa sporeasca din vanzarea de DVD-uri.



2. Transformers: Dark of the Moon
Cel de-al doilea cel mai profitabil film din aceasta vara este partea a treia a seriei 'Transformers' care a avut incasari de nu mai putin de 1,07 miliarde de dolari la nivel mondial. La fel ca in cazul ultimului film 'Harry Potter', partea a treia a francizei 'Transformers' a avut parte de cele mai mari incasari. Momentan, nu se stie daca va aparea si o a patra parte.



3. piratii din caraibe: pe ape si mai tulburi
Cu incasari de 1,04 miliarde de dolari, 'Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides' se afla pe locul 3 in topul filmelor care au adus cele mai mari venituri in vara 2011. Chiar daca s-a bucurat de un succes moderat in SUA, cel mai recent film din seria 'Piratilor' a recuperat in restul lumii, 77% din incasari provenind din afara SUA.



4. Kung Fu Panda 2
Continuarea animatiei 'Kung Fu Panda' nu s-a bucurat de acelasi succes ca primul film. Cu toate acestea, incasarile au fost destul de mari, in special in afara Statelor Unite: 616 milioane de dolari.



5. marea mahmureala 2
Nici continuarea comediei 'The Hangover' nu a mai avut succesul pe care mizau producatorii. Chiar daca nu a impresionat criticii, filmul a reusit sa se descurce binisor la box office, adunand 580 milioane de dolari, cu 110 milioane mai putin decat prima parte. In prezent, se discuta realizarea filmului cu numarul 3!


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea