Filme

#brad pitt #leonardo di caprio #cameron diaz #edward norton #paris hilton #actori #celebritati #top celebritati #celebritati ecologieste

Top 5 celebritati ecologiste

Tendintele ecologiste la nivel global nu au lasat indiferente vedetele de la Hollywood. In incercarea de a-si contrui o imagine favorabila sau interesate cu adevarat de soarta Pamantului si a omenirii, starurile din Cetatea filmului s-au implicat in cele mai diverse proiecte "verzi". Descopera, in continuare, cateva dintre celebritatile cu inclinatii eco!


1. Brad Pitt


Brad Pitt este unul dintre starurile hollywoodiene care s-a implicat in reconstruirea orasului New Orleans, devastat de uraganul Katrina . Organizatia sa Make It Right , in parteneriat cu asociatii locale si nationale, a ajutat la contruirea de locuinte ecologice pentru sinistrati, acestea fiind adevarate bijuterii arhitecturale dotate cu tehnologii "verzi" de ultima ora.


2. Leonardo diCaprio


Pe langa masina hybrid pe care o are si cu care a venit chiar si la premiile Oscar, Leonardo diCaprio a scris, narat si coprodus documentarul eco "The 11th Hour" care evidentiaza impactul pe care omenirea l-a avut asupra mediului inconjurator. De parca nu era suficient, Leonardo diCaprio are si un blog despre problemele mediului inconjurator si despre stilul de viata eco.


3. Cameron Diaz


Frumoasa actrita detine o masina Prius hybrid , a realizat un show eco, "Trippin'", pentru MTV si chiar a castigat o pozitie de conducere in cadrul Environmental Media Association (EMA). Cunostintele si pasiunea pentru mediul inconjurator l-au impresionat pana si pe Al Gore care a inclus-o pe Cameron Diaz in documentarul sau " An Inconvenient Truth ".


4. Edward Norton


Actorul Edward Norton provine dintr-o familie de activisti eco: tatal sau este avocat al National Trust for Historic Preservation, iar bunicii sai au contribuit la crearea Enterprise Foundation, o organizatie non-profit care sprijina dezvoltarea comunitatilor si construirea de case eco ieftine. In ceea ce il priveste pe Edward Norton, acesta s-a alaturat unui program eco care monteaza panouri solare pe acoperisurile caselor familiilor cu venituri mici din Los Angeles.


5. Paris Hilton


Poate doar pentru a-si curata imaginea, mondena Paris Hilton a ales sa conduca o masina hybrid si chiar a declarat ca este "la moda" sa conduci astfel de automobile.

Sursa foto: brightway.bz

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea