Filme

#marvel #filme bune #eroi marvel #filme eroi

Top 5 cele mai bune filme cu eroi Marvel

Odata cu lansarea filmului "X-Men" in urma cu 13 ani, lumea blockbusterelor cinematografice s-a schimbat pentru totdeauna. De atunci si pana in prezent, cele mai multe filme cu supereroi au purtat semnatura celor de la Marvel si, nu de putine ori, au fost adevarate succese de public, generand incasari enorme. Care sunt totusi cele mai bune filme cu eroi Marvel din ultimii ani? Iata un top 5!


1. The Avengers

Fara indoiala, "Razbunatorii" reprezinta cel mai rasunator succes al celor de la Marvel. Cu incasari de peste 1 miliard de dolari in lumea intreaga si cu o distributie stelara (si supereroi pe alese!), blockbusterul verii 2012 a reusit sa faca istorie.

In pofida unui ritm usor lenes care marcheaza prima parte a filmului, pelicula se concretizeaza, in cele din urma, intr-o aventura fascinanta si amuzanta care merita cu prisosinta urmarita.


2. Spider-Man 2

"Spider-Man 2" este o alta reusita incredibila marca Marvel, ce poarta semnatura regizorului Sam Raimi. Acesta a avut o misiune dificila, dupa ce primul "Spider-Man" cu Tobey Maguire in rol principal a beneficiat de un succes incredibil. Din fericire, experimentul i-a reusit, astfel ca "Spider-Man 2" s-a transformat intr-un film cu supereroi complet, deopotriva haios, melancolic, romantic si infricosator.


3. X2

Cel mai bun film din seria "X-Men" ramane "X2", sustine critica de specialitate, gratie, in mare parte lui Hugh Jackman, care il intruchipeaza ireprosabil pe Wolverine, dar si maleficului Magneto (Ian McKellen) si a povestii credibile.


4. Captain America: The First Avenger

"Captain America: The First Avenger" putea fi un mare esec - din fericire, scenaristii au avut inspiratia de a se amuza fatis de personajul lor principal, Capitanul America, un supererou usor ridicol. Si tocmai aceasta gaselnita isteata - si, bineinteles, jocul actoricesc al unor actori precum Tommy Lee Jones si Hugo Weaving - a reusit sa faca din "Capitanul America: Primul Razbunator" o pelicula delicioasa!


5. Iron Man 3

Din top nu putea lipsi "Iron Man 3", lansat recent la nivel mondial. O pelicula mai reusita decat predecesoarele sale (in parte datorita interventiei regizorului Shane Black), "Omul de Otel 3" este un film complet, presarat de la un capat la altul cu glumite inteligente si rasturnari spectaculoase de situatie.



Sursa foto: hdwallpapers.in
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea