Filme

#film #comedie #amuzant

Top 5 cele mai bune comedii in 2011

Filmele de comedie reprezinta una dintre cele mai bune metode de relaxare intr-o zi de week-end sau seara, dupa o zi obositoare de lucru. Anul 2011 a adus o multime de asemenea productii printre care se numara cel putin cinci care merita vazute. Iata care sunt, asadar, cinci dintre cele mai bune comedii in 2011!


1. The Dilemma

Comedia 'Cum s-o dai sa fie bine?', lansata in luna ianuarie, este una dintre cele mai reusite productii de acest gen din 2011. Ingredientele sale? Actori talentati - Jennifer Connelly, Vince Vaughn, Winona Ryder si Kevin James, printre altele - si o multime de poante hazoase. Intriga? Un barbat descopera ca sotia celui mai bun prieten al sau are o aventura cu un alt barbat. Si de aici... dilema: sa ii spuna ori ba despre descoperirea sa?


 

2 The Hangover 2

Continuarea comediei de succes 'Marea Mahmureala', 'The Hangover 2' a avut premiera in Romania in luna iunie. Chiar daca reia ideea din primul film, si partea a doua a comediei americane merita vazuta, daca iti doresti sa vezi o productie care sa te faca sa razi copios de la inceput pana la sfarsit. In rolurile principale, aceiasi Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis si Justin Bartha.




3 bridesmaids

Filmul 'Bridesmaids' a fost lansat in luna mai si este o comedie reusita despre o gasca traznita de domnisoare de onoare care se pregatesc de nunta celei mai bune prietene a personajului principal, interpretat de actrita Kristen Wig. Daca ai ratat filmul in cinematografe, DVD-ul urmeaza sa fie lansat in luna septembrie.



4 Bad Teacher

O comedie spumoasa pe care o mai poti savura in cinema, 'Bad Teacher' (' Profa rea, dar buna') o are in rolul principal pe Cameron Diaz , fapt care transforma filmul intr-o productie garantat haioasa. Comedia este centrata in jurul profesoarei Elizabeth Halsey, un cadru didactic atipic care vrea sa puna mana pe un barbat cu bani.



5 Your Highness

Nu in ultimul rand, o comedie pe care nu ar trebui sa o ratezi este 'Maria Ta' ('Your Highness'). Comedia-parodie cu actori valorosi ca James Franco sau Natalie Portman este presarata cu poante amuzante, condimentate cu un limbaj licentios. Poti urmari filmul pe DVD.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea