Filme

#filme #top filme #filme tari #filme richard curtis #top filme richard curtis # richard curtis

Top 4 filme realizate de Richard Curtis

Regizorul Richard Curtis a realizat o serie de filme de succes de-a lungul carierei sale. Acesta a devenit faimos datorita unor filme precum Bridget Jones Diary sau Nothing Hill, insa Curtis mai are si alte productii foarte reusite si indragite.

1. Bridget Jones’s Diary

Richard Curtis a realizat scenariul pentru Bridget Jones’s Diary, un film cu un succes incredibil in intreaga lume. Filmul are la baza povestea unei femei britanice care isi propune sa isi imbunatateasca imaginea, dar si spiritul, in timp ce cauta dragostea adevarata. In aceasta perioada, ea tine un jurnal in care isi noteaza nu doar gandurile, ci si toate lucrurile pe care le face si care o pot ajuta sa inteleaga mai bine cum functioneaza relatiile.

 

2. Notting Hill

Curtis este producatorul si scenaristul filmului Notting Hill. Productia ii are in rolurile principale pe Hugh Grant si Julia Roberts, care, printr-o serie de intamplari ciudate, ajung sa se indragosteasca unul de celalalt, desi provin din doua lumi total diferite.

Filmul a castigat un premiu BAFTA, dar si alte numeroase premii.


3. Four Weddings And a Funeral

Scenarist si co-producator, Richart Curtis a contribuit la succesul filmului Four Weddings And a Funeral. Din nou, filmul il aduce in rolul principal pe Hugh Grant si pe frumoasa Andie MacDowell. Cei doi interpreteaza rolul unui cuplu care pare menit sa fie impreuna. Totusi, ei nu se pot decide daca ar trebui sa ramana in continuare singuri sau sa isi incerce norocul in viata amoroasa.


4. Love Actually

Richard Curtis s-a ocupat de regizarea acestui film, care vrea sa arate ca dragostea este peste tot si ca aceasta conduce lumea. Filmul urmareste viata a opt personaje diferite, care au probleme in amor sau care abia incep sa descopere secretul acestuia si sa se bucure de tot ce are de oferit.



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea