Filme

#filme #marvel #cinematografie #lansare filme #Captain America: The Winter Soldier #Uimitorul Om Paianjen 2 #X-Men: Viitorul este trecut #Gardienii Galaxiei

Top 4 filme cu care Marvel vrea sa cucereasca lumea cinematografica

Marvel, renumita editura de benzi desenate care se afla in spatele blockbusterelor "Razbunatorii" si "Omul de Otel", are planuri mari pentru urmatorii ani in materie de filme! Anul acesta, de pilda, vor vedea lumina zilei partea a doua a peliculei "Uimitorul Om Paianjen", "Captain America: The Winter Soldier", "Gardienii Galaxiei", dar si "X-Men: Viitorul este trecut", cu care Marvel vrea sa cucereasca din nou publicul mondial.

1. Captain America: The Winter Soldier - 4 aprilie 2014



Programat la doi ani dupa lansarea "The Avengers", al doilea film "Captain America" il surprinde pe Steve Rogers (Chris Evans) in incercarea sa de a se adapta la o viata foarte diferita in societatea moderna. In plus, eroul are un nou inamic de temut, Soldatul de Iarna, caruia ii va tine piept cu ajutorul lui The Falcon (Anthony Mackie).

Sursa foto: hdwallpapersin.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea