Filme

#the hunger games #prometheus #filme #rise of the planet of the apes # cloud atlas

Top 4 cele mai bune filme science-fiction lansate in ultimii 2 ani

Un top al celor mai bune filme science-fiction care au aparut pe piata cinematografica in ultimii doi ani a fost recent realizat de catre revista "Forbes". Daca esti fan al acestui gen de filme, editorii "Forbes" sunt de parere ca filme precum "The Hunger Games" sau "Prometheus" nu trebuie sa iti scape.

Iata cateva dintre cele mai apreciate pelicule SF pe care nu trebuie sa le ratezi.


1. Rise of the Planet of the Apes (2011)

Pe primul loc in clasamentul celor mai bune filme SF lansate in ultimii doi ani se afla "Rise of the Planet of the Apes", regizat de Rupert Wyatt.

"Rise of the Planet of the Apes" prezinta povestea unui grup de oameni de stiinta din San Francisco care se folosesc de maimute pentru testarea unui medicament inovator, care sa vindce bolnavii de Alzheimer.


2. Cloud Atlas (2012)

Filmul "Cloud Atlas", regizat de Tom Tykwer, Andy Wachowski si Lana Wachowski, se afla pe cea de-a doua pozitie a topului realizat de "Forbes". "Cloud Atlas" este un film facut dupa celebrul si mult premiatul roman "Cloud Atlas", scris de David Mitchell, si are in distributie actori foarte cunoscuti precum Tom Hanks, Halle Berry sau Hugh Grant.

"Cloud Atlas" este o pelicula centrata pe 6 istorii interconectate care sunt plasate in diferite perioade si tari, din secolul 19 pana intr-un viitor indepartat.


3. Prometheus (2012)

Cea de-a treia pozitie in topul celor mai bune filme science-fiction este ocupata de pelicula "Prometheus", regizata de Ridley Scott.

"Prometheus" prezinta povestea unei echipe de exploratori care descopera un indiciu despre originile omenirii pe Pamant. Acestia pleaca intr-o aventura plina de suspans, la bordul navei spatiale Prometheus, catre cele mai intunecate colturi ale universului, unde vor trebui sa duca o lupta infricosatoare pentru a salva viitorul rasei umane.


4. The Hunger Games (2012)

"The Hunger Games", regizat de Gary Ross, s-a clasat pe pozitia a cincea in clasamentul "Forbes".

Filmul este o ecranizare a romanului bestseller scris de Suzanne Collins si propune o proiectie tulburatoare a evolutiei umanitatii intr-un viitor in care populatia este controlata si manipulata prin intermediul televiziunii de cativa conducatori.




Sursa foto: beginningandend.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea