Filme

#sefi #filme #top actori #top filme #sefi de cosmar

Top 4 cei mai nesuferiti sefi din filme

Inspira-te de viata reala, filmele infatiseaza adesea viata angajatilor care se straduiesc sa faca fata unor sefi nu tocmai prietenosi. Dintre acestia din urma, cativa s-au dovedit a fi cu adevarat nesuferiti sau de-a dreptul diabolici. Care sunt cei mai antipatici sefi din peliculele cinematografice, descopera in continuare!


1. - Glengarry Glen Ross

Unul dintre cei mai malefici sefi infatisati vreodata intr-un film este personajul interpretat de Kevin Spacey in pelicula "Glengarry Glen Ross" (1992). Actorul american intra in pielea lui John Williamson, un sef al carui dispret de sine este intrecut doar de cel pe care il nutreste pentru toti cei din jurul sau. Filmul "Glengarry Glen Ross" a mai beneficiat de prestatia actoriceasca excelenta a unor nume mari precum , Al Pacino, Alec Baldwin si Ed Harris.



Foto: images3.cinema.de

2. Kevin Spacey - Swimming with Sharks

Un alt rol interpretat de actorul Kevin Spacey, cel al lui Buddy Ackerman din filmul "Swimming with Sharks", se incadreaza, de asemenea, in categoria sefilor malefici, cu un comportament ingrozitor vizavi de angajatii lor. In acest caz, Buddy Ackerman este un mogul din industria cinematografica care isi angajeaza un nou asistent pe care il trateaza ca pe un gunoi: ii spune ca nu are voie sa gandeasca, nu ii permite sa ia masa de pranz si il umileste constant in fata colegilor. Rolul lui Kevin Spacey din acest film aminteste de acela din recentul " ".



Foto: thisblogrules.com

3. Ebenezer - A Christmas Carol

Indiferent de numarul adaptarilor cinematografice ale nuvelei lui Charles Dickens, caracterul nesuferit al personajului Ebenezer Scrooge a ramas acelasi in toate. Aceasta este infatisat drept un bancher lipsit de inima care ii face viata amara angajatului sau, Bob Cratchit, care este intocmai opusul sau. In cele din urma, insa, dupa ce realizeaza ca va muri singur, Ebenezer Scroooge se schimba complet, iar povestea se incheie cu happy-end.



Foto: thisblogrules.com

4. Meryl Streep -

Incredibila Meryl Streep reuseste sa faca un rol de zile mari in pelicula " The Devil Wears Prada ", adaptata dupa romanul omonim scris de Lauren Weisberger. Actrita intra in pielea Mirandei Priestly - care pare sa fie varianta cinematografica a Annei Wintour -, o sefa egocentrista, care isi trateaza angajatele ca pe niste sclave.



Foto: thisblogrules.com

Sursa foto: list.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea