Filme

#reese witherspoon #kim catrall #filme #femei puternice #personaje puternice #Elle Woods # Cristina Yang #Sandra Oh #Samantha Jones

Top 3 personaje feminine puternice din filmele americane

In ultimii ani, tot mai multe filme si seriale plaseaza in centrul actiunii personaje feminine puternice si curajoase. Acestea nu se tem sa-si expuna punctul de vedere sau sa intervina, atunci cand situatia o cere. Iata care sunt personajele feminine care au cucerit publicul mondial nu atat gratie frumusetii lor, cat mai ales caracterului lor de fier! Daca esti cinefil inrait, cu siguranta ai observat tendinta cineastilor de a realiza productii centrate pe femei puternice si active. Aceste persoanje pot constitui adevarate modele pentru femeile din ziua de azi, prin forta de care dau dovada.

1. Elle Woods (Blonda de la Drept)

Elle Woods, personajul interpretat de celebra Reese Witherspoon, poate fi o sursa de inspiratie pentru femeile din intreaga lume. Pe parcursul filmului, aceasta arata urmaselor Evei ca trebuie sa aiba incredere in fortele proprii, sa-si tina capul sus indiferent de situatie si sa nu ia in seama comentariile rautacioase. In plus, Elle Woods demonstreaza ca iti poti atinge obiectivele fara sa fie nevoie sa faci compromisuri.

Sursa foto: fanpop.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea