Filme

#filme #top filme # top filme jessica alba

Top 3 filme cu Jessica Alba

Jessica Alba este una dintre cele mai indragite actrite de la Hollywood . Aceasta a jucat in nenumarate filme de succes si a stiut sa se muleze foarte bine atat in rolul personajului pozitiv, cat si in rolul celui negativ.

Good Luck Chuck

Chuck este un tip obisnuit, dar in jurul caruia se formeaza in scurt timp un mit: orice fata care ajunge in patul lui va ajunge sa se marite. Asadar, la usa lui Chuck se formeaza o coada infinita de femei care vor sa se casatoreasca si care nu vor decat sa faca sex cu acesta o singura data. Desi la inceput se bucura de toate beneficiile, Chuck incepe sa se sature si sa considere acest lucru un blestem, mai ales pentru ca se indragosteste de femeia perfecta (Jessica Alba). Chuck se teme sa faca dragoste cu ea pentru ca nu vrea sa o piarda.



 

Awake

Jessica Alba interpreteaza un rol negativ in "Awake". Sam (Jessica Alba) are o relatie cu Clay si il convinge pe acesta sa se supuna unei operatii deschise pe inima. In ciuda faptului ca mama tanarului nu este de acord cu doctorul care urmeaza sa realizeze operatia, Clay o urmeaza orbeste pe iubita lui.

Pe masa de operatie, Clay se trezeste in situatia in care anestezia nu isi face efectul si in care simte fiecare incizie. Partea grava este ca desi este constient de tot ceea ce se intampla, Clay este paralizat si nu poate reactiona.

Pentru barbat, adevarata tragedie apare in momentul in care realizeaza care sunt in realitate planurile femeii pe care o iubeste si a doctorului care il opereaza.



 

The Eye

Sydney Wells este o tanara talentata, dar care din pacate si-a pierdut vederea in copilarie, in urma unui accident tragic. Dupa ce face un transplant de cornee, Syndey isi recapata vederea, dar in scurt timp realizeaza ca imaginatia incepe sa ii joace feste. Din pacate insa, tanara incepe sa traiasca cel mai mare cosmar din viata ei in momentul in care isi da seama ca persoana de la care a primit ochii incearca sa ii transmita mesaje terifiante.




 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea