Filme

#penelope cruz #pheobe price #robin wright penn #aishwarya rai #mariah carey #eva longoria #rochii #glamour #moda #look #2009 #festivalul de film cannes #vestimentatie

Top 10 tinute glamour la Cannes

Lumea magica a cinematografiei se gateste si se pregateste cu tot fastul necesar pentru a sarbatori talentul si munca unui an intreg. Ani la rand, Festivalul de Film de la Cannes a gazduit si premiat cele mai bune pelicule, dar si cele mai reusite tinute. Actori si actrite, regizori, scenaristi, toti depun efort pentru a straluci pe covorul rosu, prin frumusete, extravaganta si eleganta. Care au fost cele mai spectaculoase tinute vestimentare de la Cannes 2009?

Avand in vedere ca parerile in ceea ce priveste moda sunt subiective, un top unanim acceptat este greu de intocmit. Pentru acesta, ii lasam pe specialisti sa-si dea cu parere. In schimb, aici, vor defila cateva exemple de gratie, glamour si extravaganta surprinse la Cannes de aparatele de fotografiat ale reporterilor:

1. rochii elegante , pline de farmec. Atat rochia alba lunga cu corset si pliuri semnata Cavalli pe care a afisat-o in prima seara a festivalului, cat si cea bleu Elie Saab Haute Couture au intarit aceasta convingere.

2. Elisabeth Banks

Elizabeth BanksElisabeth Banks a reprezentat un debut surprinzator pe covorul rosu de la Cannes. Aflata pentru prima oara la acest eveniment, actrita a uimit prin eleganta si frumusete. Rochia rosie Armani Prive, doar cu o bretea si petrecuta, a fost foarte bine primita, la fel ca si cea de la casa de moda Andrew GN, cu paiete si decolteu adanc stilul navy. Clutch-ul Daniel Swarovski, bratarile simple cu trandafir negru au intragit acest tablou.

3. Devon Aoki

DevonActrita si model-ul Devon Aoki i-a facut concurenta lui Elisabeth Banks la titlul de „Cel mai bine imbracat star de la Cannes” optand pentru rochia din voal violet doar cu o bretea semnata Alberta Ferretti. Clutch-ul Swarovski a completat perfect aceasta tinuta care iti taie respiratia.

4. Eva Longoria

Eva LongoriaCelebra actrita din „Desperated Housewives” a demonstrat inca o data ca a fi glamour si extravagant este o arta. Rochia ice-bleu cu trena si detalii futuriste a atras ca un magnet blitz-urile fotografiilor si privirea tuturor celor prezenti.

5. Rachel Weisz

Rachel WeiszRachel a facut senzatie batand palma cu Valentino. Rochia verde, fara bretele de la celebra casa de moda, accesorizata cu o pereche de cercei aurii, cateva bratari si niste pantofi cu tocuri inalte au transformat-o pe Rachel Weisz intr-o „femme fatale” gata sa innebuneasca atat mintile barbatilor, cat si pe cele ale doamnelor... de invidie, bineinteles.

6. Penelope Cruz

Penelope CruzFrumoasa actrita a optat de aceasta data pentru o rochie de culoarea liliacului, fara bretele si cu un corset embrionar. Penelope Cruz a stralucit pur si simplu in aceasta creatie semnata Marchesa si a aratat inca o data ce inseamna gratia si profesionalismul cand vine vorba de evenimente de calibrul festivalului de la Cannes.

7. Mariah Carey

Mariah CareyMofturoasa cantareata si actrita, Mariah Carey, a uimit prin prezenta delicata si feminina. Rochia neagra Dolce & Gabbana ce ii scotea in evidenta formele pline, a aratat ca vedeta poate fi uneori si eleganta.

8. Laetitia Hallyday

Laetitia HallidayTot celebra casa de moda Dolce & Gabbana a scos-o din impas si pe Laetitia Hallyday. Rochia neagra fara bretele i-a dat actritei un aer de sirena gratioasa, desprinsa parca din povestile lui Andersen. Una dintre aparitiile mele favorite pe covorul rosu de la Cannes.

9. Robin Wright Penn


Robin Wright PennActrita Robin Wright Penn a facut senzatie in rochia albastru metalizat, accesorizata doar cu o pereche de cercei subtiri si delicati. Fata de tinuta precedenta, neagra si simpla, rochia albastra a fost, fara doar si poate, o alegere mult mai buna si mai spectaculoasa pentru o noapte la Cannes, care i-a scos in evidenta atu-urile si a transformat-o in atractia fotografiilor.

10. Pheobe Price


Phoebe PriceAm adaugat-o si pe excentrica Pheobe Price in acest clasament si asta pentru ca prezenta ei a fost dintotdeauna sarea si piperul acestui gen de eveniment. Incadrandu-se cel mai bine in categoria „Asa nu” actrita a reusit sa socheze de fiecare data cu tinutele sale nebunesti pe care specialistii nu mai prididesc sa le critice. Noi o apreciem insa. Trebuie sa dai dovada de mult curaj si dezinteres fata de gura lumii pentru a te afisa pe covorul rosu in outfit-urile alese de Pheobe Price.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea