Filme

#tom cruise #filme #top forbes #actori bine platiti

Tom Cruise este cel mai bine platit actor de la Hollywood

Potrivit unui top intocmit de revista Forbes, Tom Cruise este cel mai bine platit actor de la Hollywood, gratie veniturilor obtinute din comercializarea francizei "Misiune: Imposibila".

Actorul, in varsta de 50 de ani a castigat 75 de milioane in perioada 1 mai 2011-1 mai 2012 si i-a surclasat pe colegii sai, Leornardo DiCaprio si Adam Sandler, ale caror venituri au atins pragul de 37 de milioane de dolari fiecare.

Fostul luptator de wrestling Dwayne "The Rock" Johnson, in varsta de 40 de ani a ocupat locul al patrulea, cu venituri de 36 de milioane de dolari, in vreme ce Ben Stiller s-a clasat pe pozitia a cincea, cu incasari de 33 de milioane de dolari, gratie rolului din "Madagascar".

Pe pozitiile urmatoare din clasamentul Forbes se situeaza Sacha Baron Cohen (30 milioane de dolari), Johnny Depp (30 milioane de dolari), Will Smith (30 milioane de dolari), Mark Wahlberg (27 milioane de dolari), Taylor Lautner (26,5 milioane de dolari) si Robert Pattinson (26,5 milioane de dolari).

Foto: odt.co.nz
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea