Filme

#Todos lo saben #film Penélope Cruz #penelope cruz

"Toata lumea stie", un film de 2 Oscaruri cu Penélope Cruz si Javier Bardem! De cand il poti vedea in cinema

Filmul "Todos lo saben"/ "Toata lumea stie" a deschis festivalul de la Cannes in 2018, fiind cel mai recent film semnat Asghar Farhadi, unul dintre cei mai apreciati regizori ai cinematografiei iraniene contemporane, singurul câstigator a doua Premii Oscar pentru film strain (A Separation, 2012 si The Salesman, 2016). 

Filmul ii are in rolurile principale pe Penélope Cruz (Laura), Javier Bardem (Paco) si Ricardo

Darín (Alejandro) si spune povestea Laurei, care calatoreste impreuna cu copiii sai din Buenos Aires catre satul ei natal din Spania, situat pe domeniul unei podgorii spaniole, pentru a fi alaturi de sora sa la nunta acesteia. Evenimente neasteptate transforma insa aceasta revedere intr-o criza care scoate la suprafata un trecut al familiei despre care nimeni nu vorbeste.

„Noul film al regizorului exploreaza cu fler si o nemiloasa eficienta o rana nevindecata din sânul unei familii spaniole. Farhadi este un povestitor cu o forta coplesitoare.” (The Guardian).

Filmul "Todos lo saben"/ "Toata lumea stie" are premiera in Romania pe 8 februarie si este distribuit de Independenta Film.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea