Filme

#titanic 3d #filme noi #filme #titanic #james cameron #trailer #filme celebre

'Titanic' se intoarce in 3D. Vezi trailerul oficial (video)

Masina de facut bani a lui James Cameron , 'Titanic', se intoarce anul viitor pe marile ecrane, de aceasta data in varianta 3D .

Premiera filmului va avea loc pe 6 aprilie, insa pana atunci puteti vedea mai jos primul trailer oficial, cu aceiasi Kate Winslet si Leonardo DiCaprio. La 15 ani de la recordul din boxffice-uri, regizorul James Cameron se pregateste sa urce din nou pe cele mai inalte trepte ale cinematografiei.

In 1997, pelicula 'Titanic' obtinea cele mai mari incasari in istorie: 1,8 miliarde de dolari. A fost nevoie de 13 ani pentru ca un alt film sa depaseasca aceasta suma. Productia 'Avatar', din 2010, a avut incasari de 2,7 miliarde de dolari, un nou maxim istoric. Practic, James Cameron si-a doborat propriul record, pentru ca ambele filme au iesit din mainile sale.

Lansarea filmului '' coincide cu implinirea a 100 de ani de la prima si in acelasi timp ultima calatorie a navei Titanic (10 aprilie 1912).

Premiat cu 11 Oscaruri si considerat a fi cel mai siropos film facut vreodata, 'Titanic' se transforma in 3D cu ajutorul a 300 de artisti. Procesul de realizare a variantei tridimensionale costa cel putin 20 de milioane de dolari, scrie Hollywood Reporter.

Trailer ' Titanic 3D '



Foto: Facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea