Filme

#titanic #3d #star wars

Titanic, relansat in 3D in 2012

Tehnologia 3D face victime si printre blockbuster-ele de success lansate cu ani buni in urma. Titanic-ul lui James Cameron va avea si el parte de tratament 3D si va ajunge, din nou, pe ecrane in urmatorii doi ani, scrie digitalspy.co.uk.

Lightstorm Entertainment a inceput deja sa testeze fragmente din film in 3D, dar proiectul nu a fost incredintat inca unei anumite companii specializate in aceasta tehnologie.

Este un proces foarte indelungat si vrem sa facem lucrurile bine”, a explicat producatorul Jon Landau pentru The Hollywood Reporter.

Relansarea Titanic-ului in 3D este menita sa coincida cu a 100-a aniversare de la scufundarea celebrului vapor. titanic 3d va aparea la cinema in aprilie 2012 .

Si regizorul George Lucas a anuntat, tot pentru 2012, relansarea francizei Star Wars in 3D. Cineastul lucreaza deja la convertirea lui Star Wars Episode I: The Phantom Menace, acesta urmand sa apara pe ecrane in 2011.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea