Filme

#tim burton #josh brolin #cinema #film #poveste #cocosatul de la notre dame #quasimodo

Tim Burton si Josh Brolin il readuc la cinema pe "Cocosatul de la Notre Dame"

Tim Burton se tine numai de povesti. Dupa ce a ecranizat cu succes Alice in Wonderland in 2010, excentricul regizor trece la o noua poveste.

Potrivit The Hollywood Reporter, Burton va face echipa cu Josh Brolin pentru a readuce pe marele ecran o noua versiunea a  “Cocosatului de la Notre Dame”.  Proiectul va fi produs de Warner Bros, iar scenariul va fi realizat de scenaristii filmului Sherlock Holmes 2: A Game of Shadows.

Josh Brolin va fi unul dintre producatori, dar va detine si rolul principal. Deocamdata , implicarea lui Burton in proiect nu este oficiala, regizorul urmand sa dea un raspuns sigur atunci cand scenariul va fi gata.

The Hunchback of Notre Dame ( Cocosatul de la Notre Dame ) se bazeaza pe romanul omonim al lui Victor Hugo din 1831, care spune povestea  lui Quasimodo , un clopotar diform care se indragosteste de frumoasa tiganca Esmeralda. Romanul a mai fost ecranizat si ca film de animatie realizat de Disney in 1996.

Tim Burton este un regizor foarte ocupat. El lucreaza deja la doua filme: Frankenweenie si Dark Shadows . Pe langa proiectele sale, cineastul va lucre si ca producator la pelicula Abraham Lincoln: Vampire Hunter.

Pe Josh Brolin l-ati putut vedea recent in True Grit, western-ul fratilor Coen, iar urmatorul sau rol va fi in Men in Black 3 .
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea