Filme

#filme noi #filme #festival film #festivalul international de film #this must be the place

"This must be the place", de Paolo Sorrentino, la Festivalul International de Film Bucuresti

" This must be the place ", primul film realizat in limba engleza de regizorul italian Paolo Sorrentino va fi prezent la gala de inchidere a Festivalului International de Film Bucuresti. Aceasta se va desfasura intre 19 si 25 martie, potrivit informatiilor oferite de organizatori.

Productia lui Paolo Sorrentino va fi prezentata pe data de 25 martie. Filmul prezinta povestea unui star rock pornit la vanatoare de nazisti de-a lungul Americii.

Titlul filmului vine de la o piesa celebra a trupei Talking Heads si a fost lansat in competitia oficiala de Festivalului de Cannes in anul 2011.

Festivalul International de Film Bucuresti este deja la a opta editie, fiind cel mai vechi eveniment de gen competitiv din Capitala, destinat exclusiv lungmetrajelor. Evenimentul este programat pentru cea de-a doua jumatate a lunii martie si se va desfasura la Cinema Studio, Noul Cinematograf al Regizorului Roman si sala "Elvira Popescu".

Pe data de 12 martie va fi facuta publica lista completa a filmelor si proiectiilor speciale in afara competitiei.



Foto: //www.upcoming-movies.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea