Filme

#filme noi #the wolverine #filme #x men #premiera film

The Wolverine va avea premiera pe 26 iulie 2013

"The Wolverine", cel mai nou film din seria "X-Men", a primit in cele din urma o data de lansare. Sequelul lui "X-Men Origins: Wolverine" va fi lansat pe data de 26 iulie 2013, potrivit The Hollywood Reporter.

Pelicula va fi regizata de James Mangold , cunoscut pentru filme ca "Cop Land"(1997), " Girl, Interrupted " (1999), " Walk the Line " (2005), " 3:10 to Yuma " (2007).

Rolul mutatului Logan este interpretat de acelasi Hugh Jackman. In "The Wolverine", Logan este impuscat cu doua gloante confectionate din acelasi aliaj din care sunt alcatuite oasele lui. El ajunge in indepartata Japonie, unde cauta raspunsuri cu privire la trecutul pe care nu si-l mai aminteste. Aici, intra in conflict cu liderii lumii interlope.

Filmarile trebuiau sa inceapa inca din primavara lui 2011 insa au fost amanate din cauza seismului din Japonia, au mai fost afectate de plecarea regizorului Darren Aronofsky, dar si de proiectul " Les Miserables " in care este implicat Hugh Jackman.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea