Filme

#razzie awards #zmeura de aur #nominalizari #the last airbender #the twilight saga: eclipse

The Twilight Saga: Eclipse si The Last Airbender - cate 9 nominalizari la Zmeura de Aur

In plin sezon de premii si cu doar o zi inainte ca nominalizarile la premiile Oscar sa fie anuntate, nimeni nu vrea sa-si vada numele trecut pe lista neagra de la Hollywood. Ieri seara, 23 ianuarie, au fost anuntate nominalizarile la premiile Zmeura de Aur , iar cel de-al 3-lea film din seria Twilight , Eclipse, este cap de lista.

The Twilight Saga: Eclipse a primit noua nominalizari la Zmeura de Aur, tot atat cate a primit si productia lui M. Night Shyamalan, The Last Airbender. Eclipse a fost nominalizat inclusiv pentru jocul fascinant al celor trei actori principali: Robert Pattinson, Kristen Stewart si Taylor Lautner.

Jessica Alba a fost si ea nominalizata la categoria “cea mai proasta actrita in rol secundar”, in timp ce Jennifer Aniston este favorita Zmeuricii la categoria “cea mai proasta actrita in rol principal” pentru rolul de compozitie din The Bounty Hunter.

Nici Gerarad Butler nu a scapat de vigilenta Zmeura. Era si timpul ca actorul sa primeasca o nominalizare la prestigioasele anti-premii dupa seria de dude cinematografice cu care ne-a obisnuit de ceva timp incoace. Partitura care i-a prins pe cei de la razzie awards este tot cea din The Bounty Hunter, ca si in cazul lui Aniston.

La categoria “ cel mai prost film ” din 2010 concureaza, pe langa Eclipse si The Last Airbender, filmele Vampires Suck (o parodie la Twilight), Sex and the City 2 si The Bounty Hunter.

Tanara Miley Cyrus paseste in cariera cinematografica cu stangul, fiind nominalizata la Zmeura pentru “cea mai proasta actrita in rol principal” pentru rolul din The Last Song, alaturi de Aniston, cele 4 dive din Sex and the City 2, Kristen Stewart si Megan Fox.

Lista completa a nominalizarilor la cea de-a 31-a editie a premiilor Zmeura de Aur poate fi vizualizata pe site-ul oficial al Razzie Awards. Decernarea premiilor, la care vedetele nominalizate nu participa niciodata, are loc pe 26 februarie, cu o zi inainte de gala premiilor Oscar.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea