Filme

#The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 #breaking dawn 2 #the twilight saga: breaking dawn #box office sua #locul 1

"The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2" ramane pe primul loc in box-office-ul din SUA

"Breaking Dawn - Part 2", ultimul film al seriei "Twilight", continua sa domine box-office-ul nord-american. Pentru a doua oara consecutiv, pelicula se afla pe prima pozitie a clasamentului din State. Ultimele aventuri ale cuplului Bella Swan-Edward Cullen au obtinut in weekend-ul care tocmai s-a incheiat incasari de 43 de milioane de dolari, potrivit estimarilor societatii Exhibitor Relations.

Locul al doilea apartine peliculei "Skyfall", cea mai noua productie din populara serie "James Bond". Filmul care-l are in rolul principal pe Daniel Craig a generat de pe urma vanzarilor de bilete incasari de 36 de milioane de dolari.

Podiumul este completat de "Lincoln", noul proiect cinematografic al reputatului cineast Steven Spielberg. Filmul care infatiseaza viata presedintelui american Abraham Lincoln (Daniel Day-Lewis) a strans venituri de 25 de milioane de dolari.

Pe urmatoarele locuri ale box-office-ului din SUA s-au clasat: "Rise of the Guardians" (24 de milioane de dolari), "Life of Pi" (22 de milioane de dolari), "Wreck-It Ralph" (16,8 milioane de dolari), "Red Dawn" (14,6 milioane de dolari), "Flight" (8,6 milioane de dolari), "Silver Linings Playbook" (4,6 milioane de dolari), "Argo" (3,9 milioane de dolari).

Sursa foto: collider.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea