Filme

#castelul mogosoaia #Misterul de la manastire #The Nun #calugarita #sighisoara #romania #castelul corvinilor

The Nun, pelicula care-ti da fiori, filmata in cele mai frumoase locatii din Romania

The Nun (Calugarita: Misterul de la manastire), film ajuns rapid pe primul loc in boxoffice-ul international, a fost filmat in Romania. Si nu doar intr-o locatie, ci in multe dintre locatiile considerate de multi a fi inspaimantatoare, dar superbe in acelasi timp.

 

Cel mai apreciat si asteptat film horror al momentului spune impresionanta poveste a unei tinere calugarite care isi ia viata in conditii misterioase la o manastire izolata din Romania. Dupa acest eveniment inaltii prelati de la Vatican hotarasc sa cerceteze incidentul. Astfel, in ciuda trecutului sau destul de obscur, parintele Burke este trimis la manastirea Carta impreuna cu o tanara novice, chiar inainte ca aceasta sa isi depuna juramantul final. Reusind sa descopere taina blestemata pe care o ascunde manastirea, cei doi ajung sa isi riste nu doar viata, dar si credinta si chiar propriul suflet in confruntarea cu prezenta malefica ce bantuie manastirea, transformand-o intr-un andevarat camp de lupta al celor vii cu cei damnati.

Impresionanta pelicula a fost filmata in intregime in Romania. Pentru turnarea scenelor, regizorii au ales unele dintre cele mai frumoase, dar inspaimantatoare locuri din Romnaia: Castelul Corvinilor din Hunedoara, Sighisoara, Palatul Mogosoaia si Palatul Parlamentului din Bucuresti. Acestora li se adauga peisaje superbe din natura, din Muntii Carpati si din zona Transilvaniei.

Nu ai vazut inca filmul? Aceste trailere te vor convinge sa il vizionezi:

 

Sursa foto: screenrant.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea