Filme

#filme noi #filme #george clooney #distributie film #the monuments men

The Monuments Men, noul proiect cinematografic al lui George Clooney

George Clooney a anuntat sambata, in cadrul Festivalului de Film de la Palm Spring, ca viitorul sau proiect cinematografic se va numi " The Monuments Men ".

Filmul va avea la baza romanul lui Robert Edsel, "The Monuments Men: Allied Heroes, Nazi Thieves and the Greatest Treasure Hunt in History", care prezinta actiunile si eforturile depuse de guvernul american pentru a recupera operele de arta furate de nazisti in perioada celui de-Al Doilea Razboi Mondial.

Clooney va fi atat regizorul filmului, cat si progratonistul sau. Totodata, starul va lucra si la scenariu, fiind ajutat de Grant Heslov .

Potrivit informatiilor aparute in presa americana, "The Monuments Men" va beneficia de un buget mult mai mare fata de productiile anterioare regizate de Clooney.

"Daca tot vom face un film comercial , macar sa facem un film amuzant si care chiar are ceva de comunicat spectatorilor", a declarat George Clooney.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea