Filme

#filme noi #box office #lion king #the lion king 3D # desene animante

The Ling King 3D ramane lider in box-office-ul american

" The Lion King 3D " a reusit sa-i impresioneze si weekend-ul trecut pe cinefilii americani. Animatia Disney continua sa ocupe locul intai in box-office-ul din SUA. Aventurile leului Simba, acum si in format 3D, au adus incasari de 22, 1 milioane de dolari.

Pe locul al doilea s-a situat o drama sportiva, "Moneyball", in care-i revedem pe Brad Pitt, Robin Wright si Jonah Hill. Pelicula regizata de Bennett Miller a strans de pe urma incasarilor 20,6 milioane de dolari.

" Dolphin Tale ", pelicula pe afisul careia figureaza nume ca Morgan Freeman, Ashley Judd sau Harry Connick Jr ., se afla pe locul al treilea, cu incasari de 20,3 milioane de dolari.

Cu Taylor Lautner, actor cunoscut din seria "Twilight", ne intalnim in "Abduction", film care a reusit sa se claseze pe cea de-a patra pozitie. "Abduction" a generat incasari de 11,2 milioane de dolari.

Pelicula de actiune "Killer Elite", cu Jason Statham, Clive Owen si Robert De Niro, figureaza pe locul al cincilea, strangand incasari de 9,5 milioane de dolari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea