Filme

#cinema #incasari #the hobbit #spectatori #box office

"The Hobbit" ramane pe primul loc in box office-ul romanesc

Pelicula "The Hobbit", inspirata din scrierile fantastice ale lui J.R.R. Tolkien, ocupa pentru a doua saptamana consecutiv prima pozitie a box office-ului romanesc de weekend, potrivit datelor centralizate de Asociatia Film Romania.

Pelicula a fost urmarita de 41.316 de spectatori, generand incasari de 896.695 de lei. "The Hobbit" este primul film dintr-o trilogie regizata de Peter Jackson. Actiunea filmului se petrece in Pamantul de Mijloc, cu 60 de ani inaintea celei din "Stapanul Inelelor", o alta trilogie inspirata din romanele lui Tolkien.

Pe locul al doilea al box office-ului autohton figureaza drama 3D "Life of Pi", in regia lui Ang Lee. Filmul a avut incasari de 407.304 lei si 19.197 de spectatori.

Locul trei ii revine comediei de actiune "Seven Psychopaths", in care sunt distribuiti actori precum Woody Harrelson, Sam Rockwell si Colin Farrell. Incasarile de pe urma acestui lungmetraj au fost de 164.306 lei, filmul fiind urmarit de 8.971 de spectatori.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea