Filme

#the ghost writer #roman polanski #film #trofee #premii #academia europeana de film

The Ghost Writer, regia Roman Polanski, a luat 6 trofee la premiile Academiei Europene de Film

Filmul lui Roman Polanski , The Ghost Writer , a fost marele castigator sambata seara, 4 decembrie, la premiile acordate anual de Academia Europeana de Film . Gala a avut loc la Tallin, in Estonia.

Thriller-ul politic The Ghost Writer, in regia lui Roman Polanski, a fost distins cu nu mai putin de sase premii, printre care cele  pentru regie, scenariu, film, coloana sonora si productie. Scotianul Ewan McGregor, care interpreteaza in film rolul principal, a castigat si el la categoria “cel mai bun actor”.

Polanski lucra la The Ghost Writer cand a fost arestat in Elvetia in septembrie anul trecut sub acuzatia de intretinere de relatii sexual cu o minora in urma cu 33 de ani. In iulie 2010, regizorul a fost eliberat din arestul la domiciul si s-a intors in Franta, dupa ce autoritatile elvetiene au refuzat sa-l extradeze in SUA.

Pentru a nu-si mai risca din nou libertatea, regizorul nu a fost prezent sambata la tallin la decernarea premiilor Academiei Europene de Film, dar a multumit membrilor organizatiei prin intermediul Skype-ului.

Vezi aici lista completa a castigatorilor premiilor Academiei Europene de Film de anul acesta.

Trailer The Ghost Writer:



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea