Filme

#the help #the artist #gala cristics choise awards #premii critics choice

"The Artist" si "The Help" au dominat gala Critics' Choice Awards

Proiectia muta, alb-negru, " The Artist ", s-a aflat in fruntea castigatorilor de la premiile Critics' Choice, decernate joi noapte la Los Angeles. O alta revelatie a serii a fost pelicula "The Help".

Filmul "The Artist", care il are drept protagnist pe catelul Uggie, a primit patru trofee, inclusiv pentru cel pentru "Cea mai buna imagine" si "Cel mai bun regizor".

Filmul "The Help" are ca tema povestea unei autoare din anii '60, care scrie o carte despre ce inseamna sa fii servitoare in sudul Statelor Unite. Pelicula a castigat premiul pentru " Cea mai buna actrita ", Viola Davis , si "Cea mai buna actrita in rol secundar", Octavia Spencer.

Premiile Critics' Choice au fost acordate de 250 de membri ai Broadcast Film Critics Association, cea mai mare organizatie a criticilor de film din Statele Unite si Canada.

George Clooney a primit si el voturile pentru "Cel mai bun actor", in drama " The Descendants " , la fel ca si Cristopher Plummer, in filmul "Beginners".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea