Filme

#Uimitorul Om Paianjen 2 #the amazing spider-man #lansare The Amazing Spider-Man #uimitorul om paianjen

The Amazing Spider-Man 2/ Uimitorul Om-Paianjen 2 (2014), din 2 mai in cinema

The Amazing Spider-Man 2/ Uimitorul Om-Paianjen 2 (2014), din 2 mai in cinema

Regia: Marc Webb
Distributia: Jamie Foxx, Emma Stone, Dane DeHaan, Andrew Garfield
Lansare Romania: 2 Mai 2014
Distribuitor: Intercomfilm Distribution

Columbia Pictures prezinta The Amazing Spider-Man 2/ Uimitorul Om-Paianjen 2, o productie Marvel Entertainment /Avi Arad/Matt Tolmach, in regia lui Marc Webb. Scenariul este semnat de Alex Kurtzman, Roberto Orci si Jeff Pinkner. Subiectul este realizat de Alex Kurtzman, Roberto Orci, Jeff Pinkner si James Vanderbilt, dupa benzile desenate create de Stan Lee si Steve Ditko. Producatorii filmului sunt Avi Arad si Matt Tolmach, iar producatori executivi E. Bennett Walsh, Stan Lee, Alex Kurtzman si Roberto Orci.

Dupa cum se stie, cel mai important conflict al Omului-Paianjen a fost dintotdeauna cu el insusi: lupta dintre indatoririle obisnuite ale lui Peter Parker si responsabilitatile iesite din comun ale Omului-Paianjen. Insa lupta cea mai mare este pe cale sa inceapa.

E grozav sa fii Spider-Man! Pentru Peter Parker (interpretat de Andrew Garfield), nimic nu e mai minunat decat sa sara de pe un zgarie-nor pe altul, sa fie considerat un erou si sa aiba o iubita ca Gwen (interpretata de Emma Stone). Dar toate acestea au un pret: Spider-Man e singurul care isi poate proteja concetatenii si New York-ul de indivizii rau-intentionati si periculosi care ameninta orasul. De data aceasta, el are de infruntat un adversar mult mai puternic decat el, pe nume Electro (interpretat de Jamie Foxx). Odata cu reaparitia vechiului sau prieten, Harry Osborn (Dane DeHaan), Peter realizeaza ca toti dusmanii sai au un punct in comun: laboratoarele OsCorp.

Din 2 Mai doar in CINEMA!

Advertorial

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele