Filme

#filme noi #regizor #terminator 5 #arnold schwarzenegger #justin lin

Terminator 5 a ramas fara regizor

Justin Lin nu va mai regiza cea de-a cincea parte a peliculei S.F. " Terminator ". Deadline .com relateaza ca cineastul a parasit acest proiect deoarece trebuie sa finalizeze pana la sfarsitul lui 2012 cel de-al saselea film din seria " Fast and Furious ".

Se pare insa ca Lin nu ar vrea sa renunte la " Terminator 5 ". Conditia ar fi ca Arnold Schwarzenegger, interpretul rolului principal, si Megan Ellison, detinatorul drepturilor asupra francizei "Terminator", sa fie dispusi sa astepte pana cand Justin Lin va finaliza "Fast and the Furious 6".

Annapurna Pictures, compania lui Ellison, a cheltuit peste 20 de milioane de dolari pentru a pune mana pe drepturile asupra seriei "Terminator". Deocamdata, este neclara cand se va incepe productia la "Terminator 5". Lucrurile stau cum nu se poate mai prost: inca nu exista un scenariu si nici macar o contract privind compania care va distribui acest proiect.

In cazul in care "Terminator 5" nu va fi gata pana in 2018, drepturile asupra acestei serii ii vor reveni lui James Cameron.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea