Filme

#boxoffice # taken 2 #debut Taken 2 #boxoffice american

"Taken 2" a debutat pe locul 1 in box-office-ul american

"Taken 2", noul film in care apare actorul irlandez Liam Neeson, a debutat pe primul loc in box-office-ul din Statele Unite.

Filmul de actiune in care mai apar Maggie Grace si Famke Janss a reusit sa stranga 50 de milioane de dolari de pe urma incasarilor.

Pe locul al doilea ne intalnim cu comedia animata "Hotel Transylvania", fostul number one de saptamana trecuta. Pelicula a generat incasari de 26,3 milioane de dolari.

"Pitch Perfect", comedia muzicala in care au fost distribuite Anna Kendrick si Brittany Snow, a ajuns pe locul trei, strangand 14,7 milioane de dolari.

"Looper" a coborat doua locuri si a ajuns pe locul patru, pelicula in care Bruce Willis si Joseph Gordon-Lewitt detin rolurile principale reusind sa stranga incasari de 12,2 milioane de dolari.

"Frankenweenie", noul film al lui Tim Burton, a intrat direct pe locul cinci in box-office-ul din SUA, cu incasari de 11,5 milioane de dolari.

Sursa foto: usatoday.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea