Filme

#sylvester stallone #drama #rol Sylvester Stallone #reach me

Sylvester Stallone primeste un rol in drama "Reach Me"

Sylvester Stallone (foto) se implica intr-un nou proiect cinematografic, intitulat "Reach Me". Este vorba despre o drama independenta scrisa si regizata de John Herzfeld, cel cu care Stallone a mai colaborat in trecut la pelicula "Cobra".

"Reach Me" este povestea unui grup de persoane care sunt adunate laolalta datorita unei carti motivationale scrise de un antrenor de fotbal singuratic.

Variety scrie ca Stallone si-a filmat deja scenele. Din distributia acestei productii mai fac parte: Nelly, Omari Hardwick, Elizabeth Henstridge, Danny Aiello si Rebekah Chaney. Deocamdata, nu s-a anuntat data la care filmul isi va face debutul pe marile ecrane.

Agenda de lucru a lui Silvester Stallone este una extrem de incarcata. Pe langa aparitia in "Reach Me", starul va putea fi vazut in "Bullet to the Head" si "The Tomb". In plus, va incepe sa filmeze in scurt timp pentru comedia sportiva "Grudge Match".

Sursa foto: aceshowbiz.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea