Filme

#filme #helen mirren #susan sarandon #premii actori #glob de cristal onorific

Susan Sarandon si Helen Mirren, premiate cu cate un Glob de Cristal onorific

In cadrul celei de-a 47-a editii a Festivalului de Film de la Karlovy Vary, actritele Susan Sarandon si Helen Mirren vor fi recompensate cu cate un Glob de Cristal onorific, pentru contributiile aduse industriei cinematografice mondiale.

"Helen Mirren va deschide festivalul, iar Susan Sarandon il va inchide", a declarat presedintele evenimentului, Jiri Bartoska.

Cea de-a 47-a editie a Festivalului de Film de la Karlowy Vary este programata pentru intervalul 29 iunie-7 iulie. In cadrul respectivului festival vor fi proiectate 217 filme, dintre care 34 de scurtmetraje.

Totodata, in cadrul festivalului de langa Praga, vor fi prezentate patru filme in premiera mondiala si opt filme in premiera internationala.

Hellen Mirren este o actrita britanica in varsta de 66 de ani, care a fost recompensata in 2007 cu premiul Oscar, pentru rolul din "The Queen".

Susan Sarandon a fost nominalizata de cinci ori la premiul Oscar, iar in 1996 a primit acest trofeu pentru rolul din "Dead Man Walking".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea